Verschillende concepten,

van verfijning tot robuust...

Laat je inspireren door de verschillende concepten van The Dinner Company. Van verfijning geserveerd aan tafel, tot robuust geserveerd op de Olympische vlam.

Ofyr,

outdoor cooking...

Geniet van een fantastische beleving in openlucht. Ofyr, dé nieuwe manier van buiten koken. Jouw zintuigen slaan op hol, je ruikt hem al van ver, je hoort het hout knisperen en je zal de rooksmaak proeven.

 

Met passie,

aan tafel geserveerd...

Neem samen met jouw gasten plaats aan een rijkelijk gedekte tafel en geniet van een gastronomisch drie- of viergangenmenu. Met passie klaargemaakt door onze chefs en met klasse geserveerd door onze zaalmedewerkers. Onze stijlvolle bediening neemt al jouw zorgen uit handen. Wij maken van jouw diner een ware belevenis en een aangename en smaakvolle ontmoeting

Walking Dinner,

geserveerd of gepresenteerd...

Laat je verrassen door onze heerlijke gerechten in bediening of buffetvorm. Stel zelf je menu samen en wij dresseren alles op het bord. Elk bord wordt met de grootste zorg afgewerkt. Jouw gasten nemen plaats aan een combinatie van statafels en zittafels. De juiste smaak in de juiste sfeer.

Streetfood,

around the world...

Onze chefs bereiden live, à la minute, de heerlijkste street-foodgerechten, geïnspireerd ‘all over the world’. Een fijn concept in een losse sfeer.

Receptie,

genieten in losse sfeer...

Jouw gasten laten genieten van een afterborrel na een inspirerende meeting of andere activiteit? Of een volledig aparte receptie organiseren voorafgaand aan een ander feest? Onze zaalmedewerkers serveren jouw gasten alvast de nodige bubbels, onze chefs creëren de fijnste hapjes, trendy en in stijl gebracht.

Jouw favoriete concept,

op maat uitgewerkt...

We luisteren met veel plezier naar al jouw wensen.

Previous
Next